Taberele Studențești de iarnă – perioada 18-23 februarie.

“În mijlocul naturii, am găsit echilibrul și liniștea interioară.”

În perioada 18-23 februarie 2024 a avut loc cea de-a doua serie din Programul Național de Tabere Studențești finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse organizate de Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei. În mijlocul vârfurilor acoperite de zăpadă și a aerului proaspăt de munte, studenții noștri au pășit într-o lume plină de activități recreative,drumeții, aventuri și cursuri de formare unde au legat prietenii noi și durabile.

Cursurile de formare au oferit lumina și ghidarea studenților în această călătorie a noastră, participând la “Workshop de Management al timpului pentru studenți” unde aceștia și-au dezvoltat abilitățile esențiale pentru gestionarea eficientă a timpului în viața lor academică și personală.

În culorile vii ale înălțimilor muntoase, sub cerul vast și liber, studenții noștri au pătruns într-o lume plină de încântare și adrenalină în tabăra montană. De la călătorii încântătoare prin peisaje spectaculoase la aventuri turbulente cu ATV-uri prin sălbăticia naturii, și de la coborâri pe pârtii de zăpadă la petreceri care vor rămâne în amintire, fiecare zi a fost o nouă oportunitate de a experimenta bucuria și libertatea pe care le oferă muntele.

Drumețiile montane au fost călătoriile studenților în lumea fermecată a naturii. Traseele misterioase au dus la descoperirea vârfurilor înălțate, cascadelor ascunse și panorame desprinse parcă din basme. Fiecare pas a fost o poveste, fiecare privire a fost o îmbrățișare a frumuseții naturale și fiecare suspin a fost o recunoaștere a harului montan.

Plimbările cu ATV-uri au fost cursele noastre pe cărările naturii sălbatice. Cu motoare răsunând și praf deșertând, am explorat terenuri accidentate și râuri repezi, simțindu-ne în armonie cu vântul și pământul. Aceste escapade au fost o sinfonie a libertății, unde sufletele noastre s-au desfășurat în dansul vitezei și al aventurii.   

Mersul pe pârtie a fost o coborâre în lumea magică a zăpezii. Cu schiuri și snowboarduri, am lăsat urme de bucurie pe pantele înghețate, simțind vântul rece al iernii.

Scopul taberei nu a fost doar o călătorie fizică prin peisaje uimitoare, ci și o călătorie interioară spre autocunoaștere și conexiune umană.

La finalul taberei, într-o atmosferă plină de bucurie și emoție, studenții au fost surprinși cu un moment special: un tort delicios și festiv pregătit special pentru ei. Această surpriză a fost un gest minunat de apreciere și recunoaștere a eforturilor și implicării lor pe parcursul întregii tabere.

Acesta a fost un prilej de bucurie și recunoaștere reciprocă între studenți și organizatori, simbolizând legăturile strânse și amintirile frumoase pe care le-au creat în timpul taberei. A fost o modalitate perfectă de a încheia aventura lor montană cu o notă dulce și memorabilă, care va rămâne vie în inimile și amintirile lor pentru mult timp.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Categorii:

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare

Sari la conținut