Campionatului EU-CONEXUS Minifootball Cup 1st edition!

Sâmbătă, 06.04, Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei a găzduit debutul Campionatului EU-CONEXUS Minifootball Cup 1st edition!
Au fost prezente peste 20 de echipe din orașe precum Craiova, Galați, Cluj Napoca, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Bacău și Constanța, cu un număr total de peste 150 de jucători și 50 de voluntari dornici de a face din acest campionat un adevărat succes.
Prima zi a campionatului ne-a oferit ocazia perfectă de a sărbători împreună #ZiuaInternaționalăaSportului! A fost momentul oportun să reflectăm asupra valorilor extraordinare pe care sportul le promovează: perseverența, disciplina, fairplay, unitate și construirea de caractere puternice.
Locul 1 a fost ocupat de echipa ASCB din București, care a dominat terenul cu o combinație remarcabilă de tehnică și determinare. Prin jocul lor incisiv și strategiile bine puse la punct au demonstrat că își merită locul.
Locul 2 a fost oferit cu onoare echipei Știința Politehnica, care și-a pus amprenta asupra competiției prin abilitățile lor incontestabile și abordarea lor inteligentă a jocului. Cu o determinare neclintită și un spirit competitiv puternic, au reușit să-și facă remarcată prezența în fiecare etapă a competiției.
Locul 3 îi aparține echipei Joga Bonito din Cluj, care s-a evidențiat prin jocul lor tehnic și creativitatea pe teren, cu pasiunea pentru sport și spiritul de echipă remarcabil.
Felicitări tuturor echipelor pentru eforturile lor deosebite și pentru modul în care au adus bucurie și entuziasm în cadrul competiției! Sperăm că aceste momente de succes vor fi sursă de inspirație pentru viitoarele lor realizări sportive.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Categorii:

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare

Sari la conținut