Taberele Studențești de iarnă – perioada 12-17 februarie.

“Descoperirea Spiritului Aventurier”

În cadrul primei serii din Programul Național de Tabere Studențești finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse organizate de Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, desfășurată în perioada 12-17 Februarie 2024, studenții au avut parte de o experiență captivantă și distractivă, îmbinând aventura în munți cu dezvoltarea personală și distracția în comunitate. Cu zâmbete pe fețe și inimi pline de entuziasm, ei au experimentat o varietate de activități care le-au oferit oportunități unice de creștere și relaxare.

Workshop-ul de Management al Timpului pentru studenți a fost un moment crucial în călătoria lor, oferindu-le instrumente și strategii pentru a-și organiza mai eficient timpul și pentru a-și atinge obiectivele personale și academice. Prin exerciții practice și discuții interactive, ei au învățat cum să prioritizeze, să planifice și să gestioneze sarcinile într-un mod eficient, contribuind la dezvoltarea abilităților lor de organizare și gestionare a timpului.

Drumețiile montane au fost punctul culminant al taberei, oferind studenților posibilitatea de a se conecta cu natura și de a experimenta frumusețea și măreția peisajelor înconjurătoare.

Serile au fost animate de jocuri de societate, unde studenții și-au pus la încercare abilitățile strategice și de comunicare într-un mediu relaxat și distractiv. Prin intermediul acestor jocuri, au avut ocazia să-și consolideze relațiile sociale și să-și dezvolte spiritul competitiv într-un mod plin de bucurie și camaraderie.

Sesiunea de workshop susținută de Patronatul Tinerilor Antreprenori a adus o perspectivă nouă și inspirație în tabără, concentrându-se pe tema antreprenoriatului și accesării fondurilor europene. Studenții au fost ghidați în lumea antreprenoriatului, învățând despre idei inovatoare, strategii de finanțare și resurse disponibile pentru a-și transforma visele în realitate. Această experiență a deschis orizonturi noi și a stimulat creativitatea și spiritul lor antreprenorial.

Seara de film a oferit studenților ocazia să se relaxeze și să se destindă în compania prietenilor lor, savurând povestea și magia filmului. Aceste momente au fost timpul lor de răsfăț, unde au putut să se delecteze cu filmul ales de ei și să se bucure de compania celor dragi.

Prin participarea la diverse activități și workshop-uri, studenții au avut oportunitatea să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte abilitățile și să-și întărească legăturile de prietenie, creând amintiri de neuitat și contribuind la formarea lor ca indivizi și membri activi ai comunității.

În ansamblu, tabăra studențească a reprezentat o experiență holistică și echilibrată, care a combinat aventura, dezvoltarea personală și distracția într-un mod armonios și edificator.

La finalul taberei, studenții au fost surprinși cu un gest inedit: un tort festiv și delicios, pregătit cu atenție special pentru ei. Această surpriză a reprezentat o modalitate minunată de a le arăta aprecierea și recunoașterea pentru eforturile și implicarea lor de-a lungul întregii tabere.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Categorii:

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare

Sari la conținut