Săptămâna națională a tineretului 02 – 09 mai 2027

Saptamana dintre 2 si 9 mai 2017 poate fi una ca oricare alta. Asta… daca nu ne implicam, daca nu speram, daca nu transmitem mai departe.

Ce propunem noi? Sa fim activi! Sa fim optimisti! Sa fim creativi!

In aceasta saptamana se vor desfasura in Romania si Europa mii de evenimente organizate cu si pentru tineri si avand un singur scop: sa puna tot ce este legat de tineret in lumina reflectoarelor.

Pe principiul „unde-s doi puterea creste”, cu cat ne vom strange mai multi si cu cat vom organiza mai multe evenimente, cu atat impactul va fi mai mare.

Astfel, in aceasta saptamana, CCSS Tei, prin Centrul de Tineret Tei, va organiza o serie de actiuni cu caracter cultural, sportiv si de recreere menite sa aduca laolalta tineri de toate varstele cu scopul declarat de a-i pune in prim plan.

Pe parcurusul celor 8 zile, vom realiza competitii din diferite ramuri sportive, intreceri creative, jocuri ale copilariei, seri de teatru si muzica, workshop-uri, dar si intalniri ale tinerilor cu reprezentatii mediului economic si ai Mnisterului Tineretului si Sportului.

Programul de activitati va fi unul non-formal si pe placul publicului tinta, cu domenii variate de interes, adaptat nevoilor de petrecere a timpului liber al tinerilor si il poti consulta AICI

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Categorii:

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare

Sari la conținut