How to manage volunteers

Atelierul de dans contemporan este organizat in sase intilniri si abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Atelierul este o intalnire intre idei, corpuri si miscare, rafinate prin mijloacele sensibilitatii artistice.

Prima parte a atelierului este dedicata antrenamentului fizic, ce are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri. A doua parte a atelierului va debloca resorturile creative si va dezvolta capacitatea de a « vorbi » prin miscare.

Atelierul aduce toate beneficiile exercitiului fizic pe care dansul il presupune: o mai buna cunoastere si folosire a propriului corp, corectia eventualelor pozitii posturale gresite; elemente de coordonare, plasament si disciplina caracteristice dansului contemporan si isi propune sa dezvolte pentru fiecare dintre participanti imaginatia motrica, initiativa si cooperarea, ascultarea, increderea in sine, sensibilitatea si creativitatea artistica, un antrenament fizic corect si complex.

Atelierul este gratuit pentru studentii din Bucuresti. Inscrierile se fac pana in data de 08 decembrie inclusiv (participantii vor fi anuntati prin email in data de 09 decembrie) doar folosind urmatorul formular.

Distribuie prietenilor:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole recente

Categorii:

Urmărește-ne și pe:

Articole asemanatoare

Sari la conținut