TINERI DUPĂ PANDEMIE #erasmus+

Ai vrea să vorbești cu cineva?
Ai vrea să-i spui cuiva ce simți și cu ce te confrunți acum, în plină pandemie?
Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbești? Care e primul lucru pe care visezi să-l faci atunci?
Nu ești singur/ă. Pentru mulți dintre noi izolarea devine tot mai insuportabilă. Nu ne-am prea făcut prieteni noi, nu ne-am mai dezvoltat cum am fi vrut. Ne întrebăm dacă mai avem mult până se termină, visăm la cum va fi după. Dar chiar, cum va fi oare să fim TINERI DUPĂ PANDEMIE?
Gata! Ne-am săturat să tot frământăm aceleași idei fiecare în capul lui.
Hai sâmbătă, 29 mai de la ora 11:00 cu noi pe Zoom să stăm relaxați la o poveste de weekend despre toată nebunia asta.
Cum funcționează? Ușor. Ne întâlnim, facem cunoștință, ne împărțim în grupe de 5-6 persoane și discutăm despre ce ne doare acum cel mai tare pe fiecare, despre ce vedem că se întâmplă cu alți tineri din jurul nostru, dar și despre ce va fi cel mai important să avem după pandemie și ce putem face acum, azi, ca să ne asigurăm că suntem puțin mai bine. Totul într-un mediu în care nu te judecă nimeni, în care putem să ne relaxăm și să fim așa cum suntem – cu provocările, dorințele și visele noastre.
Ce se întâmplă după? Grupul PONT și Ministerul Tineretului și Sportului, inițiatorii proiectului, ascultă și iau în considerare ce spun tinerii ca să-și ajusteze modul de acțiune în prezent dar și în anii următori, ca să creeze o strategie pentru a depăși această provocare venită de nicăieri.