Regulament concurs caricaturi

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Complex Cultural Sportiv Studenţesc Tei organizează in cadrul proiectului #ReArtTEI un concurs de caricaturi, benzi desenate si fotografii umoristice. Proiectul are ca si principal scop stimularea si promovarea abilitatilor artistice in randul studentilor.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara  doar pe pagina de socializare #facebook.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Data limită de trimitere a fotografiilor este 21.09.2016, urmand a fi urcate pe pagina de facebook a CCSS TEI in data de 21.09.2016.

Fotografiile vor putea fi votate in perioada 22.09.2016 – 29.09.2016. CCSS TEI va monitoriza zilnic activitatea  lucrărilor de pe pagina de socializare, iar in cazul in care se constata tentative de frauda, titularul lucrarii va fi eliminat.

SECŢIUNEA 4. ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

  1. Înscrierea în concurs se va face accesand urmatorul link,  prin trimiterea următoarelor: datele personale (nume, prenume, universitate, email, telefon), fotografia care să reprezinte caricatura, banda desenată sau fotografia umoristică împreună cu o descriere reprezentativă a imaginii. Ulterior, fotografia trimisă va fi încărcată pe pagina de #facebook a Complexului Cultural Studenţesc TEI.
  2. Imaginile vor respecta următorii parametrii:
  • format JPG,JPEG, PNG
  • latura mică: minim 2000 pixeli,
  • profil culoare sRGB.

Organizatorii vor efectua doar rescalarea pentru imaginile din expoziţie, neintervenind la prelucrarea cromatică.

SECŢIUNEA 5. PROCEDURA DE PROMOVARE A FOTOGRAFIEI ÎN CONCURS

Fiecare participant trebuie să îşi promoveze fotografia din concurs, pe care o va prelua de pe pagina oficială a CCSS TEI, prin intermediul unor paşi simpli de urmat: să obţină cât mai multe aprecieri şi distribuiri din partea celorlalţi utilizatori:

  • Like
  • Share (1 Share=2 like-uri)

SECŢIUNEA 6. DECLARAREA CÂŞTIGĂTORILOR

La finalul concursului, numărul de like-uri primite initial, împreună cu like-urile primite ca urmare a distribuirilor fotografiei respective se vor cumula, reprezentând numărul total de aprecieri pentru fotografia postată în concurs.

Poza cu cel mai mare număr de aprecieri este declarată câştigătoare. În caz de egalitate, va fi întocmită o comisie alcătuită din doi angajaţi reprezentanţi ai Complexului Cultural Sportiv Studenţesc TEI şi un absolvent al UNATC. Comisia este cea care decide câştigătorul.

SECŢIUNEA 7. ACORDAREA PREMIILOR

Pentru fiecare categorie castigatoare vor fi premii in valoare de 500 RON.

Toti participanţii vor fi invitati la festivitatea de premiere, iar caricaturile vor fi expuse în galeria Complexului Cultural Sportiv Studentesc Tei.

SECŢIUNEA 8.  PLAGIATUL

Este exclus plagiatul. Dacă se constată că unul dintre participanţi s-a înscris în concurs cu o lucrare care nu îi aparţine, va fi eliminat automat.

SECIUNEA 9. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE. DREPTURI AUTOR

Lucrările prezentate în cadrul concursului pot fi folosite de către Complexului Cultural Sportiv Studenţesc TEI (C.C.S.S TEI) pentru promovarea concursului, precum şi în alte acţiuni ale C.C.S.S TEI, fără remunerarea autorilor. C.C.S.S TEI garantează menţionarea numelui autorilor, alături de lucrările reproduse.

Lucrările nu vor fi folosite pentru obţinerea de foloase financiare pentru organizatori sau terţi, iar toate drepturile de autor revin exclusiv autorilor.

 

SECTIUNEA 10. DISPOZITII FINALE

CCSS TEI isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara notificare in prealabil.