[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]UPDATE : EVENIMENTUL S-A ANULAT PENTRU DATA DE 04.11.2016

 

Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei organizează în data de 28 octombrie 2016, ora 10:00, proiectul TEI VERDE – StudentECO, proiect care constă în realizarea unor acţiuni de ecologizare şi acţiuni de voluntariat. Voluntariatul atât în domeniul ecologiei, cât şi al mediului a devenit de-a lungul timpului din ce în ce mai răspândit, tinerii implicându-se alături de ONG-uri în lupta pentru o natură curată şi pentru un mediu înconjurător sănătos.

Voluntariatul a devenit un fenomen răspândit la nivel naţional, care motivează tinerii să se implice pentru diferite cauze ce au un scop comun: o lume mai bună. În domeniul ecologic sunt desfăşurate numeroase activităţi, atât pe plan local, judeţean, cât şi naţional.

Mediul inconjurator este o realitate care nu include doar mediul natural, ci cuprinde si activitatea umană, conferindu-i acestuia poziţia de parte a mediului şi beneficiar al acestuia.

Fiecare dintre noi ca reprezentant al societatii are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Ecologizarea mediului deţine un rol marcant în contextul în care mediul este important pentru noi toţi.

De ce să te implici în acţiuni de voluntariat în domeniul ecologic?

  • descoperirea de noi informații despre mediul înconjurător
  • din grija și respectul față de mediu
  • din dorinţa de a trăi într-un mediu curat şi sănătos

Implicarea noastră, a oamenilor, în acţiuni de voluntariat în domeniul ecologiei conduce către un mod responsabil de a asigura un mediu sănătos şi curat.

In cadrul proiectului organizatorii vor oferii masa de pranz si vor pune la dispozitie toate materiale necesare desfasurarii proiectului.

Implică-te şi tu alături de noi! 

Se elibereaza adeverinta de voluntariat!

Proiect destinat exclusiv studenților, care îndeplinesc condițiile Ministerul Tineretului și Sportului, respectiv vârsta maximă împlinită la momentul înscrierii de 35 de ani

Pentru mai multe informatii si detalii – 0721.214.269 – Ionut Aron Coordonator proiect[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”684″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[ninja_forms id=17]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”685″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_text_separator title=”Locatia noastra” title_align=”separator_align_center” color=”grey”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][/vc_row]