Facebook

Saptamana Nationala a Tineretului 02 – 09 mai 2017

Saptamana dintre 2 si 9 mai 2017 poate fi una ca oricare alta. Asta… daca nu ne implicam, daca nu speram, daca nu transmitem mai departe.

Ce propunem noi? Sa fim activi! Sa fim optimisti! Sa fim creativi!

In aceasta saptamana se vor desfasura in Romania si Europa mii de evenimente organizate cu si pentru tineri si avand un singur scop: sa puna tot ce este legat de tineret in lumina reflectoarelor.

Pe principiul „unde-s doi puterea creste”, cu cat ne vom strange mai multi si cu cat vom organiza mai multe evenimente, cu atat impactul va fi mai mare.

Astfel, in aceasta saptamana, CCSS Tei, prin Centrul de Tineret Tei, va organiza o serie de actiuni cu caracter cultural, sportiv si de recreere menite sa aduca laolalta tineri de toate varstele cu scopul declarat de a-i pune in prim plan.

Pe parcurusul celor 8 zile, vom realiza competitii din diferite ramuri sportive, intreceri creative, jocuri ale copilariei, seri de teatru si muzica, workshop-uri, dar si intalniri ale tinerilor cu reprezentatii mediului economic si ai Mnisterului Tineretului si Sportului.

Programul de activitati va fi unul non-formal si pe placul publicului tinta, cu domenii variate de interes, adaptat nevoilor de petrecere a timpului liber al tinerilor si il poti consulta AICI

Marti 02 mai 2017

Doresc sa particip la :

Miercuri 03 mai 2017

Doresc sa particip la:

Vom juca unele dintre cele mai amuzante jocuri ale copilariei, cei drept, unele putin adaptate, de exemplu: baba-oarba, barbieritul baloanelor, parkour cu oul, limbo cu apa, ratele si vanatori.

Joi 04 mai 2017

Doresc sa particip la:

Nu vrem sa intram in cartea recordurilor cu cel mai lung sotron, poate, la cel mai amuzant 🙂

Vineri 05 mai 2017

Doresc sa particip la :

Participa la o cursa de 3 km in incinta Complexului Studentesc TEI, unde vei alerga printre teii simbolici ai complexului dar si pe malul lacului. Bucura-te de sport in aer liber si curat!

Orice eveniment trebuie sa intre in istorie si sa ramana acolo. Pentru a marca aceasta saptamana plina de evenimente ne-am gandit sa realizam un flashmob de si pentru tineret. Vom fi ajutati de o drona ce ne va filma de la o altitunde de 100 metri dar si de camere la sol. Hai sa facem cel mai tare flashmob de si pentru tineret!

Sambata 06 mai 2017

Doresc sa particip la:

Fii capitanul echipei tale! Strangeti gasca de prieteni si hai la cea mai tare competitie de fotbal. Regulamentul il gasesti disponibil aici. Completeaza mai jos denumirea echipei si datele tale de contact

Daca faci parte dintr-o echipa de baschet 3x3, fete sau baieti, atunci este momentul sa devii capitanul lor si sa va inscrieti echipa. Compleateaza denumirea echipei mai jos respectand urmatorul format: Denumire Ehipa - Masculin/Feminin- telefon-email. Regulamentul poate fi consultat aici

Formeaza o echipa mixta din doua persoane si inscrie-te la competitie. Completeaza mai jos denumirea echipei impreuna cu datele de contact. Regulamentul poate fi consultat aici.

Duminica 07 mai 2017

Doresc sa particip la:

Am ascuns comori! Inscrie-te la competitie, urmeaza indicatiile si descopera comorile!

Te simti norocos? Atunci inscrie-te la maratonul de board games. Aici poti juca table, tangram, dixit, catan, rummy, monopoly, turnul instabil si activity. Daca dureaza mult, nu-i bai, cafeaua este din partea casei.

Luni 08 mai 2017

Doresc sa particip la:

Am pregatit un relax zone si o biblioteca in aer liber, unde poti citi o carte sau poti urmari proiectii de film. Daca vei veni cu cartea ta si o donezi Centrului de tineret TEI, vei primi la schimb o portie de clatite! Cu ce sa fie? Dulceata sau nutella?

Nu ne dorim sa ne aflam niciodata in situatii dificile, dar asta nu depinde de noi. Cel mai bine este sa prevenim. Crucea Rosie ne invata tehnici de prim ajutor. Daca vrei sa stii ce trebuie sa faci intr-o situatie de urgenta, atunci inscrie-te la curs!

Marti 09 mai 2017

Doresc sa particip la:

In lumina reflectoarelor vor fi tinerii care nu se afla in nicio forma de invatamant si nici nu sunt angajati. Vom discuta despre cum sa eviti sa ajungi un tanar NEET, dar si care sunt oportunitatile de voluntariat sau antreprenoriat pe care tinerii le pot accesa. Vom avea invitati din partea institutiilor statului, printre care: Ilan Laufer - Secretar de Stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, reprezentati ai Ministerului Tineretului si Sportului, Ministerul Educatiei Nationale, dar si din partea ONG-urilor.